Anti-stress coaching

Stress opleves som en alt for hektisk hverdag med tusindvis af gøremål, opgaver og høje forventninger til det, du skal nå. Stress er kroppens naturlige måde at signalere, at du skal geare ned. Hvis du overhører dette, kan du være nødt til at trække stikket helt og sygemelde dig.

Forebyg stress

Er du på vippen til at "vælte"?

Få ro på inden din tilstand løber af sporet.

I et struktureret og overskueligt stressforløb, bliver du stille og roligt guidet igennem, så du kommer på ret kurs igen.

I løbet af i alt 6 coachingsessioner med 1-2 ugers mellemrum arbejder vi helt konkret med tiltag, der kan hjælpe dig til at genvinde balancen. 

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om forløbet eller booke en tid allerede nu.

Gået ned? Find dit ståsted igen

Er du ramt af stress?

Genvind balancen og genopbyg dig selv efter stress.

For meget stress skal tages alvorligt og det kan være svært at finde vejen til en mere balanceret tilstand.

Hvis du allerede er gået ned med stress, så er det vigtigt, at du bliver "samlet op" og igen finder en overskuelig dagligdag, som opbygger en normal tilstand igen, så du ikke blot kan overleve, men også leve og nyde livet.

Signaler på stress

Signalerne på stress kan være mange

I den lette ende mærker du måske blot et stigende pres og bliver hjemme for at lade op, så du kan følge med i forhold til arbejdsmængden. Eller du sover måske dårligere om natten, fordi tankerne kører rundt. Eller du oplever mere irriteret eller følsom end ellers.

I den tungere ende har du måske svedeture, hjertebanken eller ondt i maven. Du tænker måske, at du bare lige skal have afsluttet opgaverne, så kan du slappe af, men opgaverne kan føles som et kæmpe bjerg foran dig. Og ofte vil du opleve at være usædvanlig sårbar og bliver let slået ud af kurs.

Derfor er de "lettere" symptomer værd at tage alvorligt, så du kan få reduceret stressmængden inden læsset vælter.

Kontakt

CoachSpirit
Susanne Povelsen
Cvr. 26333164
Danmark

Email: susanne@coachspirit.dk
 
Telefonnummer:
+45 27 20 20 35

TOP