Profil & Kontakt

CoachSpirits ydelser henvender sig til enkeltpersoner, teams og par,
der aktivt ønsker at arbejde med såvel personlige som arbejdsmæssige målsætninger og udfordringer.

I CoachSpirit er der mere end 20 års erfaring af trække på og solid kompetence indenfor coaching og Enneagrammet.

CoachSpirit

CoachSpirit har igennem mere end 20 år arbejdet med Enneagrammet, coaching og personlig udvikling.

Tusindvis af personer er blevet coachet og undervist gennem årene af Susanne, der har stor erfaring med Enneagrammet, det personlige udviklingsarbejde og som brænder for at være medspiller til, at du får nye indsigter og lever et liv i balance.

I den personlige coaching får du rum til refleksion og gennem dialog og spørgsmål, opnår du bevidsthed og selvindsigt, som betyder, at du kan se alternative muligheder og træffe bedre valg for dig selv i dit liv.

I det erhvervsmæssige samarbejde med CoachSpirit sættes der f.eks. fokus på udfordringer, samarbejde, trivsel, integration af forandringer, kommunikation eller f.eks. konflikthåndtering.

Susanne er dansk repræsentant for og underviser for Integrative Enneagram Solutions, iEQ9, Sydafrika.

Susanne er 'Accredited with Distinction' (en særlig udmærkelse for meget erfarne og velansete professionelle) og professionelt medlem af  International Enneagram Association (IEA), USA, hvor hun også har siddet i den internationale bestyrelse.

Desuden er hun bestyrelsesmedlem af Enneagram Brancheforeningen i Danmark samt medlem af IEA Danmark.

Susanne Povelsen er indehaver af CoachSpirit
Hun er certificeret coach, stresscoach, Enneagramtræner, psykoterapeut, NLP Master, certificeret PREP-kursusleder og Par-tjek vejleder.

Bøger
Susanne er forfatter til bøgerne ”Enneagrammet" (Enneagramstedet) og "Enneagrammet - kort og godt” (Indsigt Forlag). Desuden er hun medudgiver og redaktør på de danske oversættelser af: "Enneagrammets 27 undertyper", "Enneagrammets Visdom", "Succes på arbejdet", "Mærk Livet" og "Rejsen ind i Nuet" (Indsigt Forlag).

Udvikling med Enneagrammet

Motivationen for at anvende Enneagrammet som udviklingsværktøj kommer fra mange års studie af Enneagrammet og kobling til min erfaring med coaching, personlig udvikling, forståelse af relationer, teamdynamikker og psykoterapi

Igennem årene har jeg på egen krop og med mine mange kunder erfaret, at der ligger en stor gave i at lære sin type at kende og at forstå andres, da det skaber et bredere verdenssyn og større tolerance for en selv og andre.

 

 

Coaching og facilitering

Naturligvis kan du ændre ting ved dig selv og i dit liv ved alene at gøre arbejdet. Men det kan være udfordrende. Men med coaching, sparring eller facilitering fra en udenforstående, går det mange gange lettere.
De resultater, jeg har set gennem årene, er medvirkende til, at jeg til stadighed finder det motiverende og interessant, at arbejde med det, jeg gør.  At se mennesker skabe positive forandringer i deres liv og finde bedre balance, er en stor fornøjelse. Og når man, som jeg, hver dag vågner og glæder sig til en arbejdsdag, så ved man, at man gør det rigtige.

 

Telefon

27 20 20 35

Kontor

Kontoradresse:
Herredsvejen 2, 3400 Hillerød
Postadresse:
Klingebjergvej 20, 3200 Helsinge

Mail

info@coachspirit.dk

Kontakt

CoachSpirit
Susanne Povelsen
Cvr. 26333164
Danmark

Email: susanne@coachspirit.dk
 
Telefonnummer:
+45 27 20 20 35

TOP