Samarbejdspartnere

For at styrke ydelserne for kunderne, har jeg et godt samarbejde med kollegaer i branchen.
Sammen står vi stærkt, når vi kombinerer vores bedste kompetencer, hvis der er behov for dette fra vores kunder.

CoachSpirit

Susanne Povelsen, CoachSpirit, har igennem mere end 20 år arbejdet med Enneagrammet, coaching og personlig udvikling.

Tusindvis af mennesker er blevet coachet og undervist gennem årene af Susanne, der har stor erfaring med Enneagrammet, det personlige udviklingsarbejde og som brænder for at være medspiller til, at du får nye indsigter og lever et liv i balance.

I den personlige coaching får du rum til refleksion og gennem dialog og spørgsmål, opnår du bevidsthed og selvindsigt, som betyder, at du kan se alternative muligheder og træffe bedre valg for dig selv i dit liv.

I det erhvervsmæssige samarbejde med CoachSpirit sættes der f.eks. fokus på udfordringer, samarbejde, stress, trivsel, integration af forandringer, kommunikation og konflikthåndtering.

Susanne er dansk repræsentant for og underviser for Integrative Enneagram Solutions, iEQ9, Sydafrika.

Susanne er 'Accredited with Distinction' (en særlig udmærkelse for meget erfarne og velansete professionelle) og professionelt medlem af  International Enneagram Association (IEA), USA, hvor hun også tidligere har siddet i den internationale bestyrelse i en årrække.

Desuden er hun bestyrelsesmedlem af Enneagram Brancheforeningen i Danmark samt medlem af IEA Danmark.

I samspil med gode kollegaer i branchen, samarbejder Susanne med Claus Roager, Enneagramstedet på åbne Enneagram uddannelser. Sammen med Christel Seierø, NLP og Enneagrammet, udbyder Susanne en Enneagram Træneruddannelse.

Claus Roager, Enneagramstedet

Susanne samarbejder med Claus Roager på åbne Enneagramkurser og -uddannelser i Enneagramstedet.

Tilsammen har de solid erfaring og har igennem mange år sparret og opbygget Enneagram kursusforløb af høj kvalitet til glæde for kursister og kunder.

Claus har været en stor bidragsyder til at gøre Enneagrammet alment kendt i Danmark. Claus sin helt egen stil, der bygger på tempo og stort personligt engagement. Med sin motiverende, empatisk og til tider konfronterende stil, indbyder han respektfuldt til at se indad og udvikle sig med Enneagrammet.

Claus er IEA Akkrediteret with Distinction, har været oplægsholder ved flere internationale Enneagramkonferencer og er kendt i det danske erhvervsliv, når Enneagrammet skal være en del af medarbejderudviklingen.

E-mail: claus@enneagramstedet.dk

Christel Seierø, NLP og Enneagrammet

Christel Seierø er begge individuelle Enneagramtrænere og konsulenter. Samarbejdet med Christel Seierø ligger i den åbne Enneagram Træner uddannelse, hvor de to sammenfatter og viderebringer deres viden og erfaringer som undervisere.

Christel Seierø er er certificeret Enneagramtræner, NLP Master Træner, coach og uddannet ved Paul Ekman i aflæsning af kropssprog og følelser.

Christel har arbejdet aktivt med Enneagrammet i sit eget liv siden 2003 og været selvstændig og undervist i Ennea-grammet, på alle niveauer, siden 2009.

Som konsulent arbejder Christel primært med det bevidste lederskab, at styrke samarbejdet og opløse konflikter med Enneagrammet som omdrejningspunkt.

Christel har der ud over mange års erfaring med at skabe og udvikle blended learning forløb, on-boarding programmer og lederprogrammer som intern HR Konsulent, inden hun blev selvstændig.

Email: mail@christelseiero.dk

Telefon

27 20 20 35

Kontor

Kontoradresse:
Herredsvejen 2, 3400 Hillerød
Postadresse:
Klingebjergvej 20, 3200 Helsinge

Mail

info@coachspirit.dk

Kontakt

CoachSpirit
Susanne Povelsen
Cvr. 26333164
Danmark

Email: susanne@coachspirit.dk
 
Telefonnummer:
+45 27 20 20 35

TOP