Inspiration

Her kan du finde links til podcasts, videoer og artikler til inspiration. Husk du også kan finde CoachSpirit på de Sociale medier.

Susanne Povelsen & Kisser Paludan : Om enneagrammet og corona

#88 Soultalk - Podcast

Hvordan reagerer den menneskelige psyke under pres? Er du reaktiv, rationel eller positiv? Vi står midt i en meget ukendt og usikker situation, hvilket sætter de fleste af os under forskellige grader af pres. Dette har Enneagrammet meget fine indsigter om, som vi deler med dig i denne episode.
Corona-virus kan sætte dette ’fald’ i bevidsthed i gang, fordi vi bliver pressede, men tiden, vi lever i lige nu, kan lige så godt være et chok, som ryster os vågne. En tid, hvor vi kan vågne op til højere bevidsthed og dybere kontakt med kærlighed.
Enneagrammet er inddelt i tredelinger – triader. En af dem forklarer, hvordan vi reagerer under pres. Vi kan have tendens til at gå til livet, når vi er pressede gennem en udadreagerende/reaktiv tilgang, en positiv eller en rationel. Måske du kan genkende disse i din egen familie?

https:/kisserpaludan.dk
https://coachspirit.dk

Om Susanne Povelsen og CoachSpirit

CoachSpirit har igennem mere end 20 år arbejdet med Enneagrammet, coaching og personlig udvikling.

Tusindvis af personer er blevet coachet og undervist gennem årene af Susanne, der har stor erfaring med Enneagrammet, det personlige udviklingsarbejde og som brænder for at være medspiller til, at du får nye indsigter og lever et liv i balance.

I den personlige coaching får du rum til refleksion og gennem dialog og spørgsmål, opnår du bevidsthed og selvindsigt, som betyder, at du kan se alternative muligheder og træffe bedre valg for dig selv i dit liv.

I det erhvervsmæssige samarbejde med CoachSpirit sættes der f.eks. fokus på udfordringer, samarbejde, trivsel, integration af forandringer, kommunikation eller f.eks. konflikthåndtering.

Susanne Povelsen & Kisser Paludan: Om Enneagrammet og tilknytning

#80 Soultalk - Podcast

Vidste du, at din enneagramtype har en særlig tilknytningsstrategi? Og at den tidlige tilknytning mellem forældre og barn ofte følger os i vores nære relationer igennem hele livet? Lyt med på denne samtale med Enneagramekspert Susanne Povelsen, og lær, hvordan din egen kærlighedsvej er.

Enneagrammet som udviklingsmodel

Susanne Povelsen og Claus Roager

Kontakt

CoachSpirit
Susanne Povelsen
Cvr. 26333164
Danmark

Email: susanne@coachspirit.dk
 
Telefonnummer:
+45 27 20 20 35

TOP